Orange.ro va avea un nou design din 7 iunie 2012

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.383 ori
<b>Orange.ro va avea un nou design din 7 iunie 2012</b>începând de mâine veți avea de-a face cu un nou design al site-ului orange.ro. Acesta va fi centrat pe preferințele clientului. în funcție de diverse elemente cheie va primi oferte personalizate, informații media din arii de interes adiacente....

începând de mâine veți avea de-a face cu un nou design al site-ului orange.ro. Acesta va fi centrat pe preferințele clientului. în funcție de diverse elemente cheie va primi oferte personalizate, informații media din arii de interes adiacente. Până și bannerele afișate vor fi în targetul utilizatorului.

Noua linie de design joacă un rol important pentru companie și asta mai ales că site-ul lor este pe locul 32 în România potrivit SATI pe Q1 2012 atingând peste 2 milioane de unici pe lună.

Site-ul orange.or va aduce conținut multimedia: știri din fluxul Mediafax, sport de la Prosport.ro, informații din domeniul tehnologiei de pe Go4it.ro.

Dorința lor este ca prin noua față a site-ului să aibă o retenție mai bună, să montezize magazinul online mai puternic, să păstreze vizitatorul un timp mai îndelungat. Pur și simplu să-și loializeze clientela și să-i ofere o experiență completă aducând și elementul multimedia pe lângă obișnuitele informații legate de ofertă de abonamente, cartelă preplătită, etc.

De mâine veți vedea noua față a site-ului orange.ro. Apropo, site-ul este dezvoltat în România fără a fi implementată o variantă luată direct din afară și este stocat pe serverele orange.ro fără a folosi servicii cloud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×