Huawei România caută posesori de P10 și P10 Plus dornici să testeze versiunea Beta Android Oreo

10.120 ori
<b>Huawei România caută posesori de P10 și P10 Plus dornici să testeze versiunea Beta Android Oreo</b>La jumătatea lunii noiembrie cei de la Huawei anunțau demararea unui program de testare beta a lui Android Oreo pe smartphone-urile P10 și P10 Plus, program destinat utilizatorilor chinezi. Acum sesiunea de testing se extinde

Așa cum v-am anunțat și noi aici, în a doua parte a lunii noiembrie cei de la Huawei au dat startul unui program de testare beta a lui Android Oreo pe smartphone-urile P10 și P10 Plus, program destinat doar publicului chinez. Acum odată cu trecerea în noul an programul se extinde inclusiv la noi în țară unde compania caută posesori de P10/P10 Plus dornici să testeze release-ul Oreo în varianta Beta.

Vestea de față a fost dezvăluită chiar pe pagina oficială de Facebook Huawei Mobile și pe site-ul companiei găsiți întregul tutorial pentru a vă înscrie în program. Nu este specificat numărul maxim de testeri pe care Huawei îl acceptă pentru această ediție de testare beta, așa că ar fi cazul să vă grăbiți dacă nu vreți să fiți lăsați pe dinafară.

Modele compatibile:

  • VTR-L09C432B180
    VTR-L29C432B180
    VKY-L09C432B181
    VKY-L29C432B181

Update-ul la Oreo Beta vizează modelele P10 și P10 Plus cu versiunile de software menționate mai sus și rolul programului este acela de a aduna feedback din partea testerilor cu privire la bug-urile și problemele întâlnite. Dacă totul merge ca la carte ar trebui ca până la finalul lunii viitoare să vedem Oreo sosind pe toate telefoanele P10 și P10 Plus în varianta finală.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×