iPad 3 ar putea folosi noul display PenTile Samsung cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.319 ori
<b>iPad 3 ar putea folosi noul display PenTile Samsung cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli</b>Samsung tocmai a anunțat că va prezenta oficial săptămâna viitoare un nou display de 10.1 inchi cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și afișaj de 300 dpi. Ecranul folosește tehnologia PenTile și ar putea fi implicat în dezvoltarea lui iPad 3, dar...

Samsungtocmai a anunțat că va prezenta oficial săptămâna viitoare un nou display de 10.1 inchi cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și afișaj de 300 dpi. Ecranul folosește tehnologia PenTile și ar putea fi implicat în dezvoltarea lui iPad 3, dar într-un format mai redus, deoarece ne îndoim că Apple va renunța la diagonala de 9.7 inchi.

Noul ecran Samsung va fi prezentat în cadrul SID Display Week 2011 și are avantajul unui consum cu 40% mai scăzut decât tehnologiile rivale. Un ecran PenTile a fost folosit și pe telefon Google Nexus One, dar Apple nu a abordat până acum această tehnologie. La ora actuală, Apple iPad suportă o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, iar o variantă dublă a ar fi o surpriză plăcută pe o viitoare tabletă.

Cu actuala criză de componente pentru iPad și problemele pe care tableta le-a avut cu display-urile produse de LG, nu putem decât să ne gândim că va exista un conflict de interese pentru Samsung, care vor acorda prioritate seriei Galaxy Tab pentru noile ecrane. Astfel Apple ar trebui să caute un nou partener, pe lângă Samsung pentru a-i livra cantitatea de display-uri necesară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×