Orange România anunță tarife mai mici și o nouă ofertă de roaming pentru clienții săi

1.165 ori
<b>Orange România anunță tarife mai mici și o nouă ofertă de roaming pentru clienții săi</b>Orange România a anunțat astăzi o serie de oferte și tarife destinate celor care vor pleca în concediu în afară în perioada următoare și vor avea nevoie de roaming. Clienții Orange care vor vizita tari din UE, Moldova sau Elveția vor beneficia...

Orange România a anunțat astăzi o serie de oferte și tarife destinate celor care vor pleca în concediu în afară în perioada următoare și vor avea nevoie de roaming. Clienții Orange care vor vizita tari din UE, Moldova sau Elveția vor beneficia de tarife mai atractive acum.

​

Opțiunea Go Europe va deveni Go Europe 10 și va oferi aceleași tarife pentru voce și SMS ca în țară, plus 10 MB trafic de Internet, la doar 1 euro pe zi. Dacă traficul de 10 MB e depășit, se va reactiva automat un nou pachet de 10 MB, în valoare de 1 euro. Dacă doriți mai mult Internet în roaming, atunci există opțiunea Travel Data 100, cu 100 MB incluși la 5 euro și Travel Data 500, cu 500 MB pentru 20 de euro.

Go Europe a debutat vara trecută sub forma unui concept care unea sub aceeași umbrelă mai multe țări europene în care activează Orange, încurajând folosirea datelor mobile în roaming. în plus, vara trecută a fost marcată de trecerea la noi tarife mai scăzute ale serviciilor roaming, de la 1 iulie 2013. Astfel, apelurile locale către România sau orice țară din UE costă 0.24 euro pe minut, iar apelurile primite în UE costă 0.07 euro pe minut.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×