Tehnologiile PureView și ClearBlack fac parte din portofoliul Microsoft; ni se promit noi camerphone-uri Lumia

1.192 ori
<b>Tehnologiile PureView și ClearBlack fac parte din portofoliul Microsoft; ni se promit noi camerphone-uri Lumia</b>După ce acum câteva zile vă prezentam detalii despre planul Microsoft cu privire la viitorul terminalelor Nokia ce vor fi lansate pe piață în viitor, device-uri care vor renunța la logo-ul Nokia, &nbsp;astăzi aflăm și ce alte nume...

După ce acum câteva zile vă prezentam detalii despre planul Microsoft cu privire la viitorul terminalelor Nokia ce vor fi lansate pe piață în viitor, device-uri care vor renunța la logo-ul Nokia,  astăzi aflăm și ce alte nume generice/tehnologii achiziționate de la Nokia se regăsesc în portofoliul gigantului din IT.

Printre acestea întâlnim nume populare ca PureView sau ClearBlack, tehnologii folosite la camerele foto de pe device-urile Nokia, respectiv la display-uri. După cum bine știm, Nokia a lansat pe piață două terminale umitoare ce folosesc tehnologia PureView, și anume 808 PureView și Lumia 1020.

Lista completă de trademark-uri achiziționate de Microsoft include brand-ul Lumia, Asha, și tehnologiile Pureview, ClearBlack, Surge și Mural. Odată cu această informație, fanii Nokia au parte de o veste destul de bună, și anume faptul că una dintre cele mai capabile tehnologii de captură foto va fi folosită pe următoarele device-uri Lumia ce vor fi lansate pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×