LifeWatch V7 hands on preview: un telefon care are grijă de sănătatea ta (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 990 ori
<b>LifeWatch V7 hands on preview: un telefon care are grijă de sănătatea ta (Retro MWC 2014 - Video)</b>Am văzut și modele inedite de telefoane la MWC 2014, printre care și acest LifeWatch V7, ce vine de la o companie israeliană. El se remarcă prin grija pe care o are de sănătatea utilizatorului, monitorizând diferite aspecte vitale. &nbsp; Creație...

Am văzut și modele inedite de telefoane la MWC 2014, printre care și acest LifeWatch V7, ce vine de la o companie israeliană. El se remarcă prin grija pe care o are de sănătatea utilizatorului, monitorizând diferite aspecte vitale.

Creație a firmei israeliene LifeWatch, acest device poate monitoriza temperatura, nivelul de stres, tensiunea arterială, ritmul cardiac și glicemia. V7 poate opera în tandem cu un kit de monitorizare a glicemiei și va măsura tensiunea doar conectat la un aparat specializat. Testele sunt realizate ținând telefonul orizontal și apăsând două zone senzori cu degetul mare și arătătorul.
​

LifeWatch V7 hands on preview: un telefon care are grijă de sănătatea ta (Retro MWC 2014 - Video)

Rezultatele testelor sunt trimise în cloud și analizate de un algoritm care vă oferă detalii cu privire la starea sănătății. Aflăm și că acest telefon poate salva aceste date și să le partajeze cu doctorii, dar încă se lucrează la acest aspect. LifeWatch V7 va fi lansat în aprilie și este la bază un telefon Android cu 4 GB memorie internă, un display HD de 4.7 inch, o cameră de 8 MP și o baterie de 2150 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×