Orange România nu e de vânzare! Posibile planuri de fuziune și evaluare În Europa pentru France Telecom

1.386 ori
<b>Orange România nu e de vânzare! Posibile planuri de fuziune și evaluare În Europa pentru France Telecom</b>După articolul de aici care ne punea pe gânduri cu privire la soarta Orange România, iată că operatorul a emis un comunicat oficial în care clarifică situația: France Telecom Orange nu își va vinde operațiunile din România! Ceea ce se...

După articolul de aici care ne punea pe gânduri cu privire la soarta Orange România, iată că operatorul a emis un comunicat oficial în care clarifică situația: France Telecom Orange nu își va vinde operațiunile din România!

Ceea ce se întâmplă în aceste zile este doar o evaluare strategică a portofoliului grupului, o operațiune desfășurată și în luna februarie, odată cu prezentarea rezultatelor pe 2010. Urmează o analiză detaliată cu scopul de a atinge performanțe optime și a crește valoarea fiecărui segment al operatorului, în fiecare țară.

Dacă această analiză va concluzionă că este nevoie de schimbări, s-ar putea vinde operațiuni sau s-ar putea efectua proiecte de consolidare. Spre exemplu ar putea exista un joint venture în Marea Britanie, fuziune în Elveția sau o utilizare în comun a rețelei din Polonia și Austria. Nicio decizie nu a fost luată în acest moment și orice informație despre o vânzare a Orange România este pură speculație, conform reprezentanților companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×