Orange România anunța opțiuni de roaming de vacanță! Tarife mai mici de la 1 iulie!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.672 ori
<b>Orange România anunța opțiuni de roaming de vacanță! Tarife mai mici de la 1 iulie!</b>După ce v-am anunțat că Vodafone România va reduce tarifele la serviciile roaming de la 1 iulie, în comformitate cu normele europene, iată că și Orange România ia o măsură similară. Operatorul abordează acesta scădere a tarifelor împreună...

După ce v-am anunțat că Vodafone România va reduce tarifele la serviciile roaming de la 1 iulie, în comformitate cu normele europene, iată că și Orange România ia o măsură similară. Operatorul abordează acesta scădere a tarifelor împreună cu o opțiune de vacanță pentru roaming.

Astfel, aflați că de la 1 iulie 2012 abonații și utilizatorii de cartele PrePay de la Orange vor plăti mai puțin pentru apeluri, mesaje și trafic de date în roaming. Atunci când vor călători în UE clienții Orange vor plăti pentru apelurile efectuate către tari din UE 0.29 euro/minut, iar apelurile primite vor fi taxate cu 0.08 euro pe minut. Un SMS trimis va costa 0.09 euro pe mesaj, iar traficul de date va costa 0.70 euro pe MB. Rețineți că toate acestea sunt prețuri fără TVA.

De la data de 5 iunie Orange România a lansat și noi oferte pentru opțiunile Permis de Vacanță și Favourite Country. Cu Permis de Vacanță clienții vor primi 20 de minute de convorbiri în roaming, 20 de SMS-uri și 1 MB pentru internet pe mobil, opțiunea putând fi activată în UE, Elveția și Moldova cu 5.5 euro sau 11 euro dacă veți călători în China, Croația, SUA sau Turcia. Prețurile includ TVA. Favourite Country este o opțiune pentru abonații care doresc minute mai multe în roaming la tarife mai mici.

Pentru 15 euro pe lună (TVA inclus) clienții primesc 70 de minute în roaming în țările UE, Elveția sau Moldova. Cei care călătoresc în Israel, Serbia sau Ucraina pot activa opțiunea și primi 40 de minute pentru 40 de euro, TVA inclus.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×