Orange România lansează o campanie specială prin care părinții pot afla mai multe despre tehnologie și navigarea pe web

482 ori
<b>Orange România lansează o campanie specială prin care părinții pot afla mai multe despre tehnologie și navigarea pe web</b>Astăzi, 12 februarie, Orange România anunță debutul unei noi campanii denumită #parintilascoală, campanie a cărui scop este acela de a identifica dificultățile pe care părinții sau rudele celor tineri le întâmpină în utilizarea...

Astăzi, 12 februarie, Orange România anunță debutul unei noi campanii denumită #parintilascoală, campanie a cărui scop este acela de a identifica dificultățile pe care părinții sau rudele celor tineri le întâmpină în utilizarea internetului, a laptopului, sau a unui smartphone, respectiv a rețelelor de socializare.

Astfel, operatorul va aduna poveștile tinerilor despre relația părinților cu aceste tehnologii, urmând ca mai apoi să fie organizată și o tabără digitală pentru părinți, locație în care câștigătorii vor avea șansa să afle de la trainerii Orange răspunsuri la întrebări legate de tehnologie.

Pentru a câștiga un loc în această tabără, utilizatorii de social media vor trebui să înscrie o poveste pe platforma dedicată până pe 27 februarie chiar aici. Alegerea câștigătorilor se va face be baza voturilor primite din partea publicului până pe data de 27 februarie. Mai multe detalii despre această inițiativă puteți găsi aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×