Orange România oferă trafic de Internet gratuit pentru actualizarea de software

999 ori
<b>Orange România oferă trafic de Internet gratuit pentru actualizarea de software</b>Clienții Orange România vor avea parte de trafic Internet gratuit atunci când doresc să își actualizeze software-ul pe terminalele lor mobile. Până acum erau privilegiate aplicații ca Facebook sau WhatsApp când vine vorba de trafic gratuit, dar...

Clienții Orange România vor avea parte de trafic Internet gratuit atunci când doresc să își actualizeze software-ul pe terminalele lor mobile. Până acum erau privilegiate aplicații ca Facebook sau WhatsApp când vine vorba de trafic gratuit, dar iată că și actualizările primesc acum tratament special.

Având în vedere că un update de iOS spre exemplu înseamnă descărcarea a câteva sute de MB uneori îți puteai termina tot traficul la abonament pe o lună cu un singur update, deci măsură Orange e binevenită. Acum nu veți mai fi taxați pentru nici un MB din traficul generat de update-uri software și mă întreb aici ce înțelege Orange prin actualizări.

Se referă oare strict la actualizările de sistem, la cele pentru OS sau chiar și banalele actualizări de aplicații? O altă veste bună este că acum Orange a postat și o serie de tutoriale video aici legate de actualizarea software. în plus, experții din centrele Orange Care și Orange Shops vă vor ghida gratuit cu privire la aceste actualizări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×