ASUS PadFone Mini (Intel) hands on preview: Padfone-ul pentru publicul de masă, noul Zen UI cucerește (Retro MWC 2014 - Video)

1.021 ori
<b>ASUS PadFone Mini (Intel) hands on preview: Padfone-ul pentru publicul de masă, noul Zen UI cucerește (Retro MWC 2014 - Video)</b>Prezentat la CES 2014, ASUS PadFone Mini a fost adus și la MWC 2014, unde a fost expus la standul ASUS. Acesta este un "PadFone pentru oricine", dacă îi putem spune astfel, prin prisma prețului sau accesibil. El costă în jur de 249 de dolari și îl...

Prezentat la CES 2014, ASUS PadFone Mini a fost adus și la MWC 2014, unde a fost expus la standul ASUS. Acesta este un "PadFone pentru oricine", dacă îi putem spune astfel, prin prisma prețului sau accesibil. El costă în jur de 249 de dolari și îl analizăm în clipul hands on de mai jos.

Acest PadFone vine cu noul Zen UI, pe care l-am întâlnit și pe modelele Zenfone, iar acest device este prezentat în versiunea Intel la standul filmat de Zsolt. Există și o variantă Qualcomm Snapdragon, dar noi ne axăm pe cea Intel, deoarece aceea este cea finală. Smartphone-ul din cadrul acestui hibrid este unul cu ecran de 4 inch și rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar tableta vine cu ecran de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

ASUS PadFone Mini (Intel) hands on preview: Padfone-ul pentru publicul de masă, noul Zen UI cucerește (Retro MWC 2014 - Video)

ASUS PadFone Mini are la interior un procesor Intel Atom Z3560 tactat la 1.6 GHz și dispune de 1 GB RAM, 8 GB stocare și slot microSD. Terminalul rulează Android 4.3 și dispune de o cameră de 8 megapixeli în spate. Vedem în hands on cât de ușor alunecă handsetul în spatele tabletei și aflăm că handsetul vine cu o baterie de 1170 mAh, iar tableta are o baterie de 2100 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×