Orange România va aduce noul smartphone iPhone SE din aprilie; iată mai multe informații

1.187 ori
<b>Orange România va aduce noul smartphone iPhone SE din aprilie; iată mai multe informații</b>Cu doar c&acirc;teva momente &icirc;n urmă vă anunțam despre faptul că Telekom Rom&acirc;nia va aduce noul iPhone SE la v&acirc;nzare &icirc;ncep&acirc;nd din data de 7 aprilie. La doar c&acirc;teva momente iată că cei de la Orange au de făcut un...

Cu doar câteva momente în urmă vă anunțam despre faptul că Telekom România va aduce noul iPhone SE la vânzare începând din data de 7 aprilie. La doar câteva momente iată că cei de la Orange au de făcut un anunț similar, operator ce dezvăluie că noul smartphone Apple va ajunge curând în ofertă.

Totuși, este cel mai probabil vorba despre o dată apropiată zilei de 7 aprilie, moment în care vor începe și livările de terminale către clienții ce au plasat o pre-comandă. Orange ne va ține la curent cu detaliile despre disponibilitatea noului telefon de 4 inch odată cu înscrierea adresei de e-mail în secțiunea dedicată de pe site.

Cât despre iPhone SE, am aflat că acest handset vine cu display Retina de 4 inch, procesor dual-core Apple A9, cu o cameră foto principală de 12 megapixeli, dar și cu 2 GB memorie RAM la pachet. Telefonul sosește în 4 variante de culoare, nuanța de roz fiind totodată o noutate pe care o vedem aici. Puteți verifica disponibilitatea de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×