Orange si Vodafone se lupta pentru infrastructura Romtelecom; acestia lanseaza o oferta de Internet mobil

1.956 ori
<b>Orange si Vodafone se lupta pentru infrastructura Romtelecom; acestia lanseaza o oferta de Internet mobil</b>In vreme ce Orange si Vodafone si-au anuntat intentia de a furniza servicii de Internet folosind infrastructura Romtelecom, acestia din urma lanseaza o oferta de Internet mobil, care ii "sapa" pe cei 2 operatori. Romtelecom ofera acum Internet mobil la...

In vreme ce Orange si Vodafone si-au anuntat intentia de a furniza servicii de Internet folosind infrastructura Romtelecom, acestia din urma lanseaza o oferta de Internet mobil, care ii "sapa" pe cei 2 operatori.

Romtelecom ofera acum Internet mobil la 3.1 Mbps, cu un pret ce porneste de 8 euro pe luna, serviciul acoperind aproximativ 500 de localitati. Acesta poarta numele de Clicknet Mobile Internet si este disponibil atat persoanelor juridice, cat si clientilor rezidentiali din orase ca Bucuresti, Brasov, Sibiu, Craiova, Arad si Galati.

Intre timp, Orange si Vodafone doresc utilizarea firelor Romtelecom si obtinerea unor reglementari mai eficiente in legatura cu bucla locala (accesarea infrastructurii fixe Romtelecom), care ar deschide o noua piata pentru cei 2 operatori de telefonie mobila. Infrastructura Romtelecom a fost creata din banii Guvernului si daca este sa urmam modelul occidental, compania ex-monopolista ar trebui sa o puna la dispozitie firmelor doritoare de a o utiliza pentru noi servicii.

Revenind la oferta Romtelecom de Internet mobil, aceasta are un tarif lunar minim de 8.2 euro, care vine cu un trafic inclus de 500 MB. Dupa depasirea acestuia, veti fi taxati cu 0.003 euro (fara TVA) pentru fiecare MB de date. Cel mai scump abonament este cel de 29.75 euro (TVA inclus), care vine cu un trafic de 12 GB de date.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×