Nokia isi pregateste intrare pe piata netbook-urilor!

1.695 ori
<b>Nokia isi pregateste intrare pe piata netbook-urilor!</b>Nokia, producatorul numarul 1 de telefoane mobile si-a manifestat dorinta de a intra pe piata netbook-urilor, conform unor surse din interiorul companiei. Se pare ca productia noilor mini PC-uri va reveni celor de la Foxconn, firma care a mai colaborat cu...

Nokia, producatorul numarul 1 de telefoane mobile si-a manifestat dorinta de a intra pe piata netbook-urilor, conform unor surse din interiorul companiei. Se pare ca productia noilor mini PC-uri va reveni celor de la Foxconn, firma care a mai colaborat cu gigantul finlandez.

Foxconn este una dintre cele mai importante companii producatoare de notebook-uri, la nivel mondial, iar revenind la Nokia, finlandezii au anuntat inca din februarie ca se afla in cautarea hibridului perfect dintre telefoane mobile si PC-uri. Netbook-ul ar fi un candidat ideal pentru reorientarea companiei, dar oare va putea Nokia concura cu deja celebrele Eee PC, mai ales acum ca si Apple pregateste un terminal similar?

Pana si HP si Dell au simtit atractia acestui segment, dezvoltand propriile netbook-uri, dar va fi foarte greu ca vreunul dintre aceste branduri sa egaleze faima seriei Eee PC. Parteneriatul celor de la Nokia cu Foxconn va reduce din costurile de productie asociate unui produs total nou. In plus, Foxconn ar putea incepe imediat productia, spre deosebire de Nokia, care si-ar pune destul de greu in miscare angrenajele "setate" pe dezvoltarea handseturilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×