Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, declară faptul că Windows 10 va fi disponibil pe ecrane multiple, de la smartwatch-uri până la sisteme desktop

898 ori
<b>Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, declară faptul că Windows 10 va fi disponibil pe ecrane multiple, de la smartwatch-uri până la sisteme desktop</b>Lansat oficial pe data de 30 septembrie, Windows 10 este cu siguranță un OS ce va atrage o mulțime de adepți, în special și pe cei care au ezistat să facă upgrade-ul la Windows 8 datorită lipsei unui meniu start. După cum am fost informați...

Lansat oficial pe data de 30 septembrie, Windows 10 este cu siguranță un OS ce va atrage o mulțime de adepți, în special și pe cei care au ezistat să facă upgrade-ul la Windows 8 datorită lipsei unui meniu start. După cum am fost informați anterior, Windows 10 se va regăsi atât pe smartphone-uri, tablete, computere, cât și pe console Xbox.

Aflăm că în cadrul show-ului Gartner Symposium ITxpo, Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, a vorbit public despre noua versiune a sistemului de operare Windows. Acesta a declarat faptul că Windows 10 este primul pas spre crearea unei platforme ce poate rula pe ecrane multiple, acesta oferind exact funcțiile de care lumea are nevoie.

Astfel, sistemul de operare Windows 10 va putea fi integrat pe o gamă largă de produse cu display-uri de mărimi variate, acesta putând fi regăsit aproape pe orice dispozitiv ce dezvoltă putere de procesare. Nadella a precizat totdată că Windows 10 a fost făcut în așa fel încât să poată fi rulat pe orice dispozitiv existent până în acest moment.

De asemenea, Satya Nadella a declarat că această nouă versiune a sistemului de operare Windows va oferi aceeași experiență de utilizare indiferent de gadget-ul sau dispozitivul pe care va rula. După cum bine știți, până în momentul lansării comerciale pe piață, Windows va fi disponibil în versiunea Preview, aceasta fiind disponibilă chiar aici. în cazul în care ați instalat-o, cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×