Orange lansează Colibri Mix - un singur abonament de acces mobil la internet pentru smartphone și tabletă sau laptop

2.134 ori
<b>Orange lansează Colibri Mix - un singur abonament de acces mobil la internet pentru smartphone și tabletă sau laptop</b>Orange lansează Colibri Mix - un singur abonament de acces mobil la internet pentru smartphone și tabletă sau laptop București, 9 mai 2011. Orange România lansează pe 9 mai abonamentul Colibri Mix, un serviciu inovativ și unic în România, ce...

Orange lansează Colibri Mix - un singur abonament de acces mobil la internet pentru smartphone și tabletă sau laptop

București, 9 mai 2011. Orange România lansează pe 9 mai abonamentul Colibri Mix, un serviciu inovativ și unic în România, ce oferă acces mobil la internet atât pentru smartphone, cât și pentru tabletă sau laptop. Clienții pot avea acces la internet mult mai ușor și mai practic, fără a încheia mai multe abonamente, ci utilizând unul singur, valabil pentru toate dispozitivele.

Colibri Mix oferă clienților acces mobil la internet pe două cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartelă SIM care poate fi folosită pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei și o cartelă SIM care are deja activat un abonament de voce și care poate fi folosită pentru conectarea la internet a smartphone-ului.

Noul abonament oferă un singur volum de trafic inclus cu o viteză de acces de până la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat în funcție de preferințele și necesitățile clienților, pentru smartphone și tabletă sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce diferă între ele în funcție de traficul inclus: Colibri Mix 11 (11 euro[1]) cu trafic inclus de 1 GB, Colibri Mix 14 (14 euro) cu trafic inclus de 2 GB, Colibri Mix 19 (19 euro) cu trafic inclus de 6,5 GB și Colibri Mix 39 (39 de euro) cu trafic inclus de 15,5 GB.

Un beneficiu în plus pentru ultimele 3 tipuri de Colibri Mix este opțiunea Cost Control, prin care, după depășirea traficului inclus, clienții au trafic nelimitat la o viteză de până la 128 Kbps și garanția că nu plătesc nimic suplimentar față de abonamentul lunar. Clienții pot păstra viteza de navigare ridicată (până la 21,6 Mbps) și după depășirea traficului inclus, prin activarea unei opțiuni de trafic suplimentar de 1 GB, cu 3 euro.

De asemenea, împreună cu abonamentele Colibri Mix, clienții pot achiziționa la prețuri speciale smartphone-uri, tablete sau laptopuri: telefonul LG Optimus Black de la 79 euro, tableta Samsung Galaxy Tab de la 199 euro sau laptopul Acer Aspire de la 249 euro.

„Lansarea noului abonament de internet mobil Colibri Mix reprezintă o adaptare a ofertei noastre la necesitățile clienților de acces la internet. Din ce în ce mai multe persoane folosesc în activitățile lor multiple dispozitive portabile pentru a se conecta la internet oriunde s-ar afla. Pentru clienți, va fi mai practic și mai ușor să utilizeze același abonament de internet mobil pentru smartphone și laptop sau tabletă. Viziunea noastră este aceea că, mai devreme sau mai târziu, toate dispozitivele portabile de tip telefon, laptop sau tabletă vor beneficia de conectare mobilă la internet.” a declarat Bogdan Răuță, Mobile Data Proposition Manager Orange România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×