Orb Live disponibil acum pe iPad si telefoane Android

1.629 ori
<b>Orb Live disponibil acum pe iPad si telefoane Android</b>Orb Live este o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze continuturi media de pe terminale mobile si aflam ca software-ul este in sfarsit disponibil si pe iPad si smartphone-uri Android. &nbsp; &nbsp; Aplicatia comunica cu Orb MyCast, un software...

Orb Live este o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze continuturi media de pe terminale mobile si aflam ca software-ul este in sfarsit disponibil si pe iPad si smartphone-uri Android.

Aplicatia comunica cu Orb MyCast, un software de tip personal media server instalat pe PC si care permite accesarea fisierelor media de pe alte terminale. Orb Live a fost lansat recent si pe iPhone si iata-l poposind pe iPad si telefoane Android, astfel ca veti putea accesa filmele de pe hard sau imaginile de oriunde ati fi.

Softul costa 9.99 dolari si suporta si vizionarea continuturilor Internet TV de pe PC pe un handset cu suport Orb. Gasiti aplicatia acum in Apple App Store sau Android Market.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×