Nokia N8 isi prezinta functiile intr-o serie de clipuri (Video)

2.075 ori
<b>Nokia N8 isi prezinta functiile intr-o serie de clipuri (Video)</b>In cazul in care nu sunteti familiarizati cu noul cameraphone Nokia de 12 megapixeli, modelul N8, il puteti urmari in actiune in urmatoarea serie de clipuri. Acestea, 8 la numar, ii prezinta functiile cele mai importante, cu accentul pe cele foto. &nbsp;...

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu noul cameraphone Nokia de 12 megapixeli, modelul N8, il puteti urmari in actiune in urmatoarea serie de clipuri. Acestea, 8 la numar, ii prezinta functiile cele mai importante, cu accentul pe cele foto.

Handsetul este prezentat in varianta de culoare neagra si trebuie mentionat ca versiunea sa de Symbian se misca foarte rapid... pentru un Symbian. Trecerea de la meniul foto la cel video se realizeaza cu o singura apasare pe ecran, iar camera lui N8 vine cu detectare faciala, dupa cum o arata si clipurile.

Va veti folosi de gesturi multitouch pentru a face trecerea de la 12 MP la modul widescreen 16:9 de 9 MP, o functie apreciata de fotografii amatori. In ce priveste playback-ul video, el se realizeaza aproape instant, fara pic de lag, iar meniurile beneficiaza in sfarsit de efecte grafice la tranzitiile intre ele. Experienta (subtire) de web browsing si multe altele, in clipurile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×