Microsoft lanseaza Windows Embedded Handheld, un mediu corporate pentru nostalgicii Windows Mobil

Autor:  | Publicat în:  Motorola 974 ori
<b>Microsoft lanseaza Windows Embedded Handheld, un mediu corporate pentru nostalgicii Windows Mobil</b>Daca ati crezut ca Windows Mobile va inceta sa existe odata cu lansarea lui Windows Phone 7, ei bine v-ati inselat. Microsoft nu numai ca intentioneaza sa pastreze WM in viata, ba chiar il updateaza, intr-o varianta special creata pentru mediul corporate:...

Daca ati crezut ca Windows Mobile va inceta sa existe odata cu lansarea lui Windows Phone 7, ei bine v-ati inselat. Microsoft nu numai ca intentioneaza sa pastreze WM in viata, ba chiar il updateaza, intr-o varianta special creata pentru mediul corporate: Windows Embedded Handheld. Iata si primul terminal care va rula acest OS, Motorola ES400:

Windows Embedded Handheld este o varianta customizata a lui Windows Mobile 6.5.3, bazata pe functii business. Motorola ES400 a fost si el recent anuntat de producatorul sau si aflam ca vine cu un procesor Qualcomm MSM7627 de 600 MHz, un display touch VGA rezistiv, un scanner pentru amprente si suport 3.5G (permite operarea in GSM sau CDMA).

Handsetul este ultra-rezistent si trebuie sa mentionam ca telefonul nu va fi vandut de operatori, ci va fi disponibil direct pentru companiile din domeniul vanzarilor, serviciilor, sanatatii si comertului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×