Ori la Ball(mer) ori la spital: fostul șef Microsoft da 2 miliarde de dolari pe echipa de baschet LA Clippers

555 ori
<b>Ori la Ball(mer) ori la spital: fostul șef Microsoft da 2 miliarde de dolari pe echipa de baschet LA Clippers</b>Dacă Apple investește 3 miliarde de dolari în Beats, ei bine fostul CEO Microsoft, Steve Ballmer e gata să cheltuiască 2 miliarde... pe un hobby. Bătrânul își sparge fondul de pensionare pe echipa de baschet LA Clippers, cel puțin așa afirmă...

Dacă Apple investește 3 miliarde de dolari în Beats, ei bine fostul CEO Microsoft, Steve Ballmer e gata să cheltuiască 2 miliarde... pe un hobby. Bătrânul își sparge fondul de pensionare pe echipa de baschet LA Clippers, cel puțin așa afirmăESPN.

Ballmer ar fi licitat pentru echipa sa favorită, oferind suma familiei Sterling, care deținea Clippers. Cel puțin eu cred că e echipa sa favorită, sau poate fostul boss Microsoft tine cu altă echipă din Los Angeles și vrea să îi saboteze rivalii. Steve Ballmer nu a fost singurul care a licitat, dar celelalte oferte au fost mai mici: 1.2 miliarde de dolari și 1.6 miliarde.

Faimosul sportiv Magic Johnson și-a anunțat încântarea cu privire la preluarea Clippers de către Ballmer și sper că el să fie genul de patron care lasa managerul să își facă treaba și nu un Gigi Becali al baschetului. De asemenea, sper că fostul oficial Microsoft va conduce mai bine această echipă decât gigantul software la cârmă căruia s-a aflat în ultima decadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×