LG G Watch Își face apariția Într-un scurt material video hands-on

733 ori
<b>LG G Watch Își face apariția Într-un scurt material video hands-on</b>După cum bine știm, compania sud-coreeană LG urmează a lansa pe piață un dispozitiv de tip smartwatch numit LG G Watch ce va rula sistemul de operare Android Wear. De curând, o publicație germană a pus mâna pe acest dispozitiv și a reușit să...

După cum bine știm, compania sud-coreeană LG urmează a lansa pe piață un dispozitiv de tip smartwatch numit LG G Watch ce va rula sistemul de operare Android Wear. De curând, o publicație germană a pus mâna pe acest dispozitiv și a reușit să publice și un mic material video hands-on pe care îl putem vedea mai jos.

Aflăm că această unitate este un model beta, iar din câte se poate observa, persoana care realizează handson-ul nu prezintă multe dintre funcțiile viitoare ale acestui nou smartwatch. Din punct de vedere al design-ului, LG G Watch adoptă un design pătrățos care în comparație cu ceasul gândit de Motorola (Moto 360) arată puțin cam banal.

Pe partea de software, LG G Watch va beneficia de o interfață bazată pe carduri, iar încărcarea bateriei se va face prin intermediul unor pini proprietari și nu prin microUSB. Această soluție a fost luată ca urmare a certificării pentru rezistență la apă și praf ce va fi integrată pe acest produs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×