LG G Watch Își face apariția Într-un scurt material video hands-on

Autor:  | Publicat în:  LG 667 ori
<b>LG G Watch Își face apariția Într-un scurt material video hands-on</b>După cum bine știm, compania sud-coreeană LG urmează a lansa pe piață un dispozitiv de tip smartwatch numit LG G Watch ce va rula sistemul de operare Android Wear. De curând, o publicație germană a pus mâna pe acest dispozitiv și a reușit să...

După cum bine știm, compania sud-coreeană LG urmează a lansa pe piață un dispozitiv de tip smartwatch numit LG G Watch ce va rula sistemul de operare Android Wear. De curând, o publicație germană a pus mâna pe acest dispozitiv și a reușit să publice și un mic material video hands-on pe care îl putem vedea mai jos.

Aflăm că această unitate este un model beta, iar din câte se poate observa, persoana care realizează handson-ul nu prezintă multe dintre funcțiile viitoare ale acestui nou smartwatch. Din punct de vedere al design-ului, LG G Watch adoptă un design pătrățos care în comparație cu ceasul gândit de Motorola (Moto 360) arată puțin cam banal.

Pe partea de software, LG G Watch va beneficia de o interfață bazată pe carduri, iar încărcarea bateriei se va face prin intermediul unor pini proprietari și nu prin microUSB. Această soluție a fost luată ca urmare a certificării pentru rezistență la apă și praf ce va fi integrată pe acest produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×