Dual Core NVIDIA Tegra 2 si pentru Motorola, deocamdata nici un procesor de 2 GHz

1.118 ori
<b>Dual Core NVIDIA Tegra 2 si pentru Motorola, deocamdata nici un procesor de 2 GHz</b>Spunem "si" pentru Motorola, deoarece tocmai ieri aflam ca LG va produce smartphone-uri dotate cu procesoare dual core NVIDIA Tegra 2, iar acum Motorola adopta aceeasi tehnologie. Desi initial Moto a anuntat ca planuieste sa lanseze in 2010 un terminal cu...

Spunem "si" pentru Motorola, deoarece tocmai ieri aflam ca LG va produce smartphone-uri dotate cu procesoare dual core NVIDIA Tegra 2, iar acum Motorola adopta aceeasi tehnologie. Desi initial Moto a anuntat ca planuieste sa lanseze in 2010 un terminal cu CPU de 2 GHz, iata ca directia companiei s-a schimbat.

CEO-ul Motorola, Sanjay Jha a afirmat in luna iunie ca firma americana va produce un smatrtphone cu procesor de 2 GHz, dar e posibil ca declaratia sa sa fi fost scoasa din context si sa fie de fapt vorba de un dual core la 1 GHz. LG si Samsung au de asemenea proiecte de terminale dual core in faza de dezvoltare si e probabil ca una dintre aceste companii sau mai multe sa lanseze un handset de acest gen in perioada sarbatorilor de iarna.

Procesoarele dual core care isi vor face aparitia in trimestrul 4 al acestui an sunt bazate pe ARM Cortex A9 si inglobeaza 2 core-uri care ruleaza la 1 GHz. Pana acum Motorola a colaborat cu Texas Instruments, care i-a furnizat procesoarele pentru seria de telefoane Droid, dar din pacate varianta lor de dual core (OMAP4) nu va fi gata la timp, deci este nevoie de tehnologia NVIDIA Tegra 2.

Interesant este si faptul ca Google lucreaza cu Motorola si NVIDIA direct pentru dezvoltarea lui Android 3.0 Gingerbread, ceea ce inseamna ca noua platforma va avea o capacitate grafica de invidiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×