Ouidoo Scene, un telefon bazat pe conceptul de augmented reality

1.071 ori
<b>Ouidoo Scene, un telefon bazat pe conceptul de augmented reality</b>QderoPateo, posibil una dintre companiile cu numele cele mai ciudate de pe piata pregateste pentru vineri, 23 aprilie o lansare de marca. Este vorba despre debutul telefonului Ouidoo Scene, primul care combina conceptul de augmented reality cu imagini...

QderoPateo, posibil una dintre companiile cu numele cele mai ciudate de pe piata pregateste pentru vineri, 23 aprilie o lansare de marca. Este vorba despre debutul telefonului Ouidoo Scene, primul care combina conceptul de augmented reality cu imagini reale si il imbina cu functii web.

Terminalul va fi lansat in cadrul unui eveniment ce poarta numele de "Above the Clouds" si va avea loc la etajul 93 al Shanghai World Financial Center. Producatorul acestui handset este cunoscut pentru tehnologiile pe care le dezvolta: Shanghai World Financial Center si inteligenta ambientala. Ouidoo este mai mult decat un smartphone obisnuit, el sosind cu un procesor multi-core si un sistem de chipuri multiprocessor.

Acestea vor permite rularea de aplicatii "articulate natural", urmatorul pas in sistemul augmented reality. Tehnologia combina informatiile din lumea reala, cu functii digitale 3D si ofera utilizatorului o experienta real time completata de informatii si update-uri de pe web. Telefonul va intra in productie in trimestrul 2 al acestui an si primele modele vor fi compatibile TD-SCDMA, standardul chinez de conectivitate.

Ouidoo Scene, un telefon bazat pe conceptul de augmented reality

Vom vedea si versiuni CDMA, pentru SUA si GSM pentru Europa, tot in 2010. Primele unitati Ouidoo vor fi livrate in vara, cu mentiunea ca terminalul are un consum redus de energie electrica, in ciuda faptului ca suporta randare de grafica 3D. QderoPateo a anuntat ca va lansa si proiectul Gaian, odata cu acest telefon, promovand lupta impotriva schimbarilor climatice.

Astfel, pentru fiecare copac plantat virtual cu ajutorul lui Ouidoo, compania va planta un arbore real.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×