Android 2.2 in teste, posibilele sale functii analizate

Autor:  | Publicat în:  Android 1.257 ori
<b>Android 2.2 in teste, posibilele sale functii analizate</b>In vreme ce majoritatea terminalelor Android sunt inca bazate pe un firmware depasit, Google lucreaza la o noua versiune a platformei sale mobile. Cu numele de cod Froyo, acest OS este deocamdata detaliat de o serie de zvonuri, dar nu stim nimic oficial...

In vreme ce majoritatea terminalelor Android sunt inca bazate pe un firmware depasit, Google lucreaza la o noua versiune a platformei sale mobile. Cu numele de cod Froyo, acest OS este deocamdata detaliat de o serie de zvonuri, dar nu stim nimic oficial despre inca. Aparent, software-ul Android 2.2 ar urma sa debuteze pe Nexus One.

Printre functiile care se zvoneste ca ar fi incluse in Android 2.2 se numara un compiler JIT, imbunatatiri OpenGL ES 2.0, suport Flash 10.1, suport radio FM, posibilitatea de a elibera RAM, activarea lui Color Trackball si rezolvarea bugurilor ecranelor de pe handseturile Android. Prezenta compilerului in noul OS a fost deja confirmata de catre Google, in vreme ce posibilitatea de a elibera RAM va fi prezenta datorita unui nou kernel Linux inclus in Froyo.

In ce priveste prezenta lui Flash 10.1, aceasta a fost confirmata de catre Adobe pentru prima jumatate a acestui an si ne asteptam ca faimoasa companie sa isi tina cuvantul. Data de lansare pentru Android 2.2 pare a fi 19 mai, daca totul merge bine si ne asteptam ca OS-ul sa soseasca la pachet cu un nou terminal, poate chiar Nexus Two.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×