Oukitel Phone este un device prototip ce vine la pachet cu baterie de 10.000 mAh

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.726 ori
<b>Oukitel Phone este un device prototip ce vine la pachet cu baterie de 10.000 mAh</b>Degeaba avem pe telefoanele noastre procesoare deca-core, sau display-uri Quad HD, dacă bateria aflată la interior nu duce mai mult de c&acirc;teva ore de funcționare. La aceste lucruri pare că s-au g&acirc;ndit și cei de la Oukitel, companie ce a...

Degeaba avem pe telefoanele noastre procesoare deca-core, sau display-uri Quad HD, dacă bateria aflată la interior nu duce mai mult de câteva ore de funcționare. La aceste lucruri pare că s-au gândit și cei de la Oukitel, companie ce a prezentat sub formă de prototip un smartphone ce integrează o baterie uriașă de 10.000 mAh.

Potrivit producătorului, acest smartphone ne va promite până la 7 zile de autonomie odată ce va fi lansat comercial. Aflați totodată și faptul că acest terminal Oukitel sosește cu Android 5.1 Lollipop la pachet. Nu putem să nu observăm că grosimea telefonului este una mai mult decât generoasă, aceasta fiind datorată bateriei uriașe.

Oukitel Phone

Totuși, nu se știe dacă Oukitel va aduce o singură baterie de 10.000 mAh la interior, sau de ce nu chiar 2 baterii de câte 5000 mAh, sistem pe care l-am văzut aplicat de către chinezii de la Gionee chiar de curând. Ați trece cu vederea peste dimensiuni în schimbul unei astfel de baterii?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×