PadFone S În varianta cu 3 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare listată acum pe site-ul oficial Asus

Autor:  | Publicat în:  Asus 953 ori
<b>PadFone S În varianta cu 3 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare listată acum pe site-ul oficial Asus</b>După lansarea hibridului Asus PadFone S anul trecut în luna martie, iată că acum cei de la Asus aduc pe piață o variantă ceva mai puternică a acestui terminal compus dintr-o tabletă dock și un smartphone de 5 inch. După cum bine știți,...

După lansarea hibridului Asus PadFone S anul trecut în luna martie, iată că acum cei de la Asus aduc pe piață o variantă ceva mai puternică a acestui terminal compus dintr-o tabletă dock și un smartphone de 5 inch. După cum bine știți, dock-ul dispune de un panou de 9 inch cu rezoluție Full HD și baterie de 4.990 mAh.

Astfel, noua versiune ne aduce acum 3 GB memorie RAM, cât și 64 GB spațiu de stocare, în timp ce modelul mai slab-dotat lansat anterior ne oferă doar 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Aflați că terminalul dispune și de un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

De asemenea, smartphone-ul Asus PadFone S beneficiază de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, o baterie de 2.300 mAh și certificare pentru rezistență la apă și praf.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×