Nokia HERE SmartWatch era un device Android cu potențial mare; Iată detalii despre proiect!

1.003 ori
<b>Nokia HERE SmartWatch era un device Android cu potențial mare; Iată detalii despre proiect!</b>La final de 2013 apărea un zvon foarte interesant despre un device purtabil de la Nokia, asociat cu diferite postări de joburi ale companiei. Apoi proiectul a devenit unul branduit HERE la final de 2014 și azi aflăm cum ar fi putut suna acel...

La final de 2013 apărea un zvon foarte interesant despre un device purtabil de la Nokia, asociat cu diferite postări de joburi ale companiei. Apoi proiectul a devenit unul branduit HERE la final de 2014 și azi aflăm cum ar fi putut suna acel smartwatch.
​

Din câte am înțeles, HERE și-a schimbat orientarea și strategia, iar proiectul ar putea fi anulat. Ce știm e că el implică un ceas bazat pe Android, cu WiFi și conexiune celulară. El era produs în China, sosea de la filiala HERE Everyday Adventure și urma să primească certificarea de la un mare operator nord american, care avea să îl vândă.

Schimbarea de strategie de la HERE a adus la axarea pe enterprise, automobile si analytics. Acest segment a avut și o schimbare de CEO anul trecut, deci se află în restructurare și reducere a costurilor. Tabletă Nokia N1 ne-a dat speranțe că vom mai vedea produse hardware de la Nokia din Finlanda, iar perspectiva unui smartwatch HERE încă sună interesant, mai ales cu Android sau poate Z Launcher la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×