Samsung Galaxy Note 9 se afișează într-un poster oficial alături de noul S-Pen auriu

949 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 se afișează într-un poster oficial alături de noul S-Pen auriu</b>De astăzi încep și scăpările mai serioase pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, zi în care vedem un poster ajuns online direct din Vietnam. Imaginea cu pricina a fost postată pe pagina de Facebook a forumului sforum.vn și dezvăluie

Iată că începând de astăzi încep și scăpările mai serioase asociate phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, o zi în care privim asupra unui poster credibil ajuns online postat sub formă de fotografie de către pagina de Facebook a forumului sforum.vn. Materialul este cât se poate de real și ne dezvăluie varianta pe albastru a viitorului Note alături de stylus-ul S-Pen care în cazul de față este colorat într-o nuanță de auriu.

Poster Galaxy Note 9

Fotografia confirmă design-ul panoului spate pe care l-am mai văzut în randări, fiind prezentă aici o cameră duală amplasată orizontal în partea de sus alături de bliț LED și senzorul de puls pe care Samsung le-a inclus în același modul. Un mic scanner de amprente se află chiar sub modulul camerei foto și asta se întâmplă pentru a face loc unei baterii mai generoase (4000 mAh potrivit zvonurilor).

La bază descoperim locașul slotului pentru S-Pen, grila difuzorului, microfonul pentru convorbiri, portul USB Type-C, cât și jack-ul audio care rămâne la posturi. Cât despre stylus, acesta nu pare a suferi modificări majore la nivel de look comparativ cu accesoriul de pe Note 8, dar potrivit speculațiilor ar urma să ofere extra funcționalități.

Vedem că Samsung merge aici pe o temă de culori albastru-auriu ce pare a fi destul de arătoasă. Pe Note 9 îl vom vedea lansat oficial pe data de 9 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×