Samsung Galaxy Note 9 se afișează într-un poster oficial alături de noul S-Pen auriu

920 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 se afișează într-un poster oficial alături de noul S-Pen auriu</b>De astăzi încep și scăpările mai serioase pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, zi în care vedem un poster ajuns online direct din Vietnam. Imaginea cu pricina a fost postată pe pagina de Facebook a forumului sforum.vn și dezvăluie

Iată că începând de astăzi încep și scăpările mai serioase asociate phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, o zi în care privim asupra unui poster credibil ajuns online postat sub formă de fotografie de către pagina de Facebook a forumului sforum.vn. Materialul este cât se poate de real și ne dezvăluie varianta pe albastru a viitorului Note alături de stylus-ul S-Pen care în cazul de față este colorat într-o nuanță de auriu.

Poster Galaxy Note 9

Fotografia confirmă design-ul panoului spate pe care l-am mai văzut în randări, fiind prezentă aici o cameră duală amplasată orizontal în partea de sus alături de bliț LED și senzorul de puls pe care Samsung le-a inclus în același modul. Un mic scanner de amprente se află chiar sub modulul camerei foto și asta se întâmplă pentru a face loc unei baterii mai generoase (4000 mAh potrivit zvonurilor).

La bază descoperim locașul slotului pentru S-Pen, grila difuzorului, microfonul pentru convorbiri, portul USB Type-C, cât și jack-ul audio care rămâne la posturi. Cât despre stylus, acesta nu pare a suferi modificări majore la nivel de look comparativ cu accesoriul de pe Note 8, dar potrivit speculațiilor ar urma să ofere extra funcționalități.

Vedem că Samsung merge aici pe o temă de culori albastru-auriu ce pare a fi destul de arătoasă. Pe Note 9 îl vom vedea lansat oficial pe data de 9 august!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×