Palm anunta astazi o noua linie de terminale

Autor:  | Publicat în:  Palm 916 ori
<b>Palm anunta astazi o noua linie de terminale</b>Compania Palm a confirmat ca va anunta pe data de 30 mai o noua linie de terminale, dupa cum au prezis numeroase forumuri de specialitate. Noua linie de terminale va fi anuntata de catre fondatorul Palm, Jeff Hawkins printr-un webcast disponibil pe...

Compania Palm a confirmat ca va anunta pe data de 30 mai o noua linie de terminale, dupa cum au prezis numeroase forumuri de specialitate.

Noua linie de terminale va fi anuntata de catre fondatorul Palm, Jeff Hawkins printr-un webcast disponibil pe site-ul oficial al companiei. Cu o saptamana in urma va informam in legatura cu faptul ca Palm va lansa un nou UMPC, care va depasi barierele oricarui smartphone de pana acum. O sursa apropiata companiei a afirmat ca o  noua serie de produse va fi lansata in urmatoarele 6 luni, reprezentand o alta abordare, totala diferita de Treo, prin ceea ce ofera publicului.

Webcastul va urma anuntul in legatura cu acest nou produs, din cadrul conferintei: All Things Digital din California. Anuntul va fi facut la ora 7:30 pm, ora Marii Britanii si va vom da informatii imediat ce vom avea detalii despre noile terminale. Putem doar sa speculam in legatura cu noutatile pregatite de cei de la Palm si ne intrebam care vor fi reactiile publicului in legatura cu schimbarea orientarii fata de seria Treo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×