Misteriosul terminal SC330 de la LG

Autor:  | Publicat în:  LG 1.339 ori
<b>Misteriosul terminal SC330 de la LG</b>Tineti minte acel &ldquo;Wine Phone&rdquo; de la LG, de fapt modelul SV300? Se pare ca in aceeasi perioada a mai fost lansat un terminal, SC330 (cel din imaginea de mai jos), dar acesta a fost&nbsp; neglijat in favoarea celui mentionat anterior. Acest...

Tineti minte acel “Wine Phone” de la LG, de fapt modelul SV300? Se pare ca in aceeasi perioada a mai fost lansat un terminal, SC330 (cel din imaginea de mai jos), dar acesta a fost  neglijat in favoarea celui mentionat anterior.

Acest telefon este neinspirat la capitolul design, fiind destul de gros. SC330 include o camera de 1.3 megapixeli, un media player si un dictionar. Putem spune ca acest telefon este de clasa medie, atat la capitolul pret cat si dotari. SC330 va include si serviciul M-Banking, util persoanelor care doresc sa faca operatiuni bancare "din mers".

Noul model de la LG se va vinde intai in Coreea, prin SK Telecom si nu stim inca daca va poposi si in Europa sau SUA in urmatoarele luni. Se intampla uneori si astfel de situatii: un terminal asteptat de public este lansat si sunt neglijate lansarile minore, care coincid cu marele eveniment. Ganditi-va cate terminale vor fi trecute cu vederea in ziua lansarii lui iPhone. Nimic nu s-ar compara cu acesta... decat poate ... inca un iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×