BlackBerry Kickstart, telefon mai vanat de paparazzi decat Britney Spears

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.318 ori

Handsetul BlackBerry Kickstart isi face aparitia intr-o noua imagine, dovedind ca paparazzi stau mereu la panda, chiar si in universul telefoniei mobile. Desi telefonul paleste in comparatie cu Bold, el va reprezenta o premiera pentru producatorul RIM:...

Handsetul BlackBerry Kickstart isi face aparitia intr-o noua imagine, dovedind ca paparazzi stau mereu la panda, chiar si in universul telefoniei mobile. Desi telefonul paleste in comparatie cu Bold, el va reprezenta o premiera pentru producatorul RIM: primul astfel de terminal cu clapeta.

BlackBerry Kickstart

Imaginea noua cu modelul Kickstart nu dezvaluie nici o noutate si stim ca acest telefon va sosi cu un display frontal LCD cu rezolutie de 160 x 128 pixeli si o camera de 2 megapixeli. Se pare ca avem de-a face cu "telefonul cu clapeta al saracului", de vreme ce specificatiile sale sunt intalnite la majoritatea mid-low-end-urilor.

Ar fi deja cazul ca producatorul seriei BlackBerry, RIM sa anunte oficial acest handset, deoarece exista prea multe imagini cu acesta pe Web si efectul surpriza a disparut de mult. Modelul Kickstart reprezinta tentativa RIM de a patrunde pe piata low-end, avand in vedere problemele pe care le are piata smartphone-urilor in acest an, incarcata de telefoane performante ca HTC Touch Diamond, iPhone 3G, curand si Sony Ericsson XPERIA X1 si BlackBerry Bold.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×