BlackBerry Kickstart, telefon mai vanat de paparazzi decat Britney Spears

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.308 ori

Handsetul BlackBerry Kickstart isi face aparitia intr-o noua imagine, dovedind ca paparazzi stau mereu la panda, chiar si in universul telefoniei mobile. Desi telefonul paleste in comparatie cu Bold, el va reprezenta o premiera pentru producatorul RIM:...

Handsetul BlackBerry Kickstart isi face aparitia intr-o noua imagine, dovedind ca paparazzi stau mereu la panda, chiar si in universul telefoniei mobile. Desi telefonul paleste in comparatie cu Bold, el va reprezenta o premiera pentru producatorul RIM: primul astfel de terminal cu clapeta.

BlackBerry Kickstart

Imaginea noua cu modelul Kickstart nu dezvaluie nici o noutate si stim ca acest telefon va sosi cu un display frontal LCD cu rezolutie de 160 x 128 pixeli si o camera de 2 megapixeli. Se pare ca avem de-a face cu "telefonul cu clapeta al saracului", de vreme ce specificatiile sale sunt intalnite la majoritatea mid-low-end-urilor.

Ar fi deja cazul ca producatorul seriei BlackBerry, RIM sa anunte oficial acest handset, deoarece exista prea multe imagini cu acesta pe Web si efectul surpriza a disparut de mult. Modelul Kickstart reprezinta tentativa RIM de a patrunde pe piata low-end, avand in vedere problemele pe care le are piata smartphone-urilor in acest an, incarcata de telefoane performante ca HTC Touch Diamond, iPhone 3G, curand si Sony Ericsson XPERIA X1 si BlackBerry Bold.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×