Palm imprumuta un expert de la Nokia: fostul sef MeeGo

Autor:  | Publicat în:  Palm 910 ori
<b>Palm imprumuta un expert de la Nokia: fostul sef MeeGo</b>Va informam cu cateva zile in urma ca Ari Jaaksi, seful sectiunii MeeGo de la Nokia si-a parasit postul si iata-l acum pe specialist gata de a se alatura echipei Palm. Un articol All Things D afirma ca Jaaksi a fost angajat de creatorul lui Treo, webOS si...

Va informam cu cateva zile in urma ca Ari Jaaksi, seful sectiunii MeeGo de la Nokia si-a parasit postul si iata-l acum pe specialist gata de a se alatura echipei Palm. Un articol All Things D afirma ca Jaaksi a fost angajat de creatorul lui Treo, webOS si Pre.

Interesant este faptul ca avem de-a face aici cu o rocada, la doar o luna dupa ce Nokia l-a imprumutat pe Peter Skillman de la Palm, pentru a contribui la dezvoltarea lui MeeGo. Cata vreme rezultatul acestor schimburi de experti este un OS (sau doua) performant, nu ne deranjeaza aceste mutari. Ar fi interesant sa vedem si o colaborare mai stransa intre PalmsiNokia, eventual un smartphone Palm cu MeeGo, respectiv un handset finlandez cu webOS 2.0 la bord.

Acelasi articol mentionat anterior afirma ca echipa Palm se va intari in curand cu un vicepresedinte de la Samsung si cativa membri HP.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×