Palm Pre fotografiat din nou, acum si cu o aplicatie YouTube

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.818 ori
<b>Palm Pre fotografiat din nou, acum si cu o aplicatie YouTube</b>Noi imagini cu Palm Pre pe mana publicului au scapat recent pe web si au fost raspandite via Twitter (lo_toney), fiind apoi scoase de pe site-urile respective. Imaginile prezinta o aplicatie video YouTube ruland pe mult-asteptatul terminal, plus modul de...

Noi imagini cu Palm Pre pe mana publicului au scapat recent pe web si au fost raspandite via Twitter (lo_toney), fiind apoi scoase de pe site-urile respective.

Imaginile prezinta o aplicatie video YouTube ruland pe mult-asteptatul terminal, plus modul de operare al functiei email, la scrierea unui mail. Aplicatia YouTube seamana foarte mult cu cea de pe Palm Treo Pro si se pare ca fotografiile au fost facute chiar ieri, dupa cum putem deduce din lista celor mai populare clipuri video YouTube ale zilei, similara cu cea de pe Pre.

Desi am mai vazut acest terminal in mainile a 2 pusti din SUA, inca nu avem date 100% confirmate in legatura cu lansarea lui Pre. Totusi, AT&T se teme destul de mult de acest telefon, incat sa lanseze o strategie speciala pentru combaterea efectelor sale, dupa cum o arata cel mai nou "memo" al companiei, trimis catre angajati.

[Via: Everythingpre.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×