Palm Pre soseste in Romania in toamna sau Chip se grabeste?

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.483 ori
<b>Palm Pre soseste in Romania in toamna sau Chip se grabeste?</b>Entuziasmati de proaspat lansatul (in SUA) smartphone Palm Pre, redactorii revistei Chip.ro anunta poate prea devreme lansarea lui Pre in Romania, programata aparent pentru finalul lunii septembrie. Faptul ca nu credem aceasta informatie are motive destul...

Entuziasmati de proaspat lansatul (in SUA) smartphone Palm Pre, redactorii revistei Chip.ro anunta poate prea devreme lansarea lui Pre in Romania, programata aparent pentru finalul lunii septembrie.

Faptul ca nu credem aceasta informatie are motive destul de solide. In primul rand, fostul I.R.I.S, actuala companie Apcom este distribuitor autorizat Apple si nu Palm. Ba chiar am reusit sa luam legatura cu aceasta companie, reprezentantii sai neparand a fi informati in legatura cu lansarea lui Pre.

Va reamintim ca Palm Pre vine cu sistemul de operare webOS, multitasking, o camera de 3 megapixeli, Bluetooth 2.1 cu EDR si A2DP plus T9. Handsetul a avut atat de mult succes in SUA, incat la doar cateva ore dupa lansarea sa in weekendul trecut, stocul a fost epuizat.

Daca totusi informatia este reala, rugam o persoana care are detalii despre aparitia noului terminal Palm in Romania sa ne contacteze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×