Samsung Louvre B7610 este de fapt Omnia Pro?

1.586 ori
<b>Samsung Louvre B7610 este de fapt Omnia Pro?</b>Samsung Omnia Pro va fi lansat catre finalul acestui an, dupa ne informau cateva surse in luna aprilie si se pare ca handsetul Samsung Louvre B7610 asupra caruia aruncam o privire ieri este acelasi cu Omnia Pro. Iata ca smartphone-ul tocmai a fost...

Samsung Omnia Pro va fi lansat catre finalul acestui an, dupa ne informau cateva surse in luna aprilie si se pare ca handsetul Samsung Louvre B7610 asupra caruia aruncam o privire ieri este acelasi cu Omnia Pro.

Iata ca smartphone-ul tocmai a fost prezentat oficial, cel putin sub forma de fotografii postate pe web. Avem de-a face cu un handset Windows Mobile 6.1 cu display wide AMOLED touch de 3.5 inchi, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli si o tastatura glisanta QWERTY. Lista completa de specificatii a lui Omnia Pro/Louvre include 2 interfate, una Pro si una Media, cu o tasta dedicata care permite schimbarea lor, conectivitate HSDPA/HSUPA, GPS si WiFi cu suport DLNA.

Samsung Omnia Pro

Noul model Omnia vine cu o camera de 5.1 megapixeli cu autofocus si blitz LED, un procesor de 800 MHz, TV out, jack audio de 3.5 mm, accelerare grafica, Bluetooth, radio FM, microUSB si memorie interna de 1 GB. Daca aceasta capacitate de stocare nu este de ajuns, puteti opta pentru un card de memorie microSDHC de pana la 32 GB, iar sub carcasa descoperim si o baterie de 1500 mAH.

Zvonurile afirma ca il vom vedea pe Omnia Pro pe piata in luna august a acestui an, la un pret de sub 500 de euro.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×