Produse evoMAG.ro

Palm, problema de stomac pentru HP, rezolvata de noul CEO aka Farmacistul (Apotheker)

Autor:  | Publicat în:  HP 970 ori
<b>Palm, problema de stomac pentru HP, rezolvata de noul CEO aka Farmacistul (Apotheker)</b>Cand numele CEO-ului tau tradus din germana (Apotheker) inseaman "Farmacist", inseamna ca respectivul oficial e numai bun de pus pe rana. Sau poate ca HP nu a inghitit prea bine achizitia Palm si are nevoie de medicatie noua? Leo Apotheker este de azi...

Cand numele CEO-ului tau tradus din germana (Apotheker) inseaman "Farmacist", inseamna ca respectivul oficial e numai bun de pus pe rana. Sau poate ca HP nu a inghitit prea bine achizitia Palm si are nevoie de medicatie noua? Leo Apotheker este de de cateva zile noul CEO HP, inlocuindu-l pe Mark Hurd, demis in august dupa un scandal de hartuire sexuala.

Noul boss HP a petrecut 20 de ani la compania care produce software business SAP si este un fan declarat BlackBerry si iPhone. In ciuda schimbarii de CEO, directia celor de la HP/Palm era deja clara, compania axandu-se in urmatoarele luni pe terminale webOS, fie ca e vorba de tableturi sau smartphone-uri.

De remarcat este si pasiunea lui Apotheker pentru ecologie, care se va reflecta probabil in cat de "verzi" vor fi viitoarele produse HP. Numirea acestui oficial a fost intampinata cu suspiciune de experti, valoarea actiunilor HP scazand cu aproximativ 3% dupa aflarea vestii.

Huawei P9 Lite la prețul de 999 lei pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×