Palm, problema de stomac pentru HP, rezolvata de noul CEO aka Farmacistul (Apotheker)

1.121 ori
<b>Palm, problema de stomac pentru HP, rezolvata de noul CEO aka Farmacistul (Apotheker)</b>Cand numele CEO-ului tau tradus din germana (Apotheker) inseaman "Farmacist", inseamna ca respectivul oficial e numai bun de pus pe rana. Sau poate ca HP nu a inghitit prea bine achizitia Palm si are nevoie de medicatie noua? Leo Apotheker este de azi...

Cand numele CEO-ului tau tradus din germana (Apotheker) inseaman "Farmacist", inseamna ca respectivul oficial e numai bun de pus pe rana. Sau poate ca HP nu a inghitit prea bine achizitia Palm si are nevoie de medicatie noua? Leo Apotheker este de de cateva zile noul CEO HP, inlocuindu-l pe Mark Hurd, demis in august dupa un scandal de hartuire sexuala.

Noul boss HP a petrecut 20 de ani la compania care produce software business SAP si este un fan declarat BlackBerry si iPhone. In ciuda schimbarii de CEO, directia celor de la HP/Palm era deja clara, compania axandu-se in urmatoarele luni pe terminale webOS, fie ca e vorba de tableturi sau smartphone-uri.

De remarcat este si pasiunea lui Apotheker pentru ecologie, care se va reflecta probabil in cat de "verzi" vor fi viitoarele produse HP. Numirea acestui oficial a fost intampinata cu suspiciune de experti, valoarea actiunilor HP scazand cu aproximativ 3% dupa aflarea vestii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×