Samsung + Microsoft = LOVE aka Windows Phone 7 e asigurat pe terminalele producatorului!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.045 ori
<b>Samsung + Microsoft = LOVE aka Windows Phone 7 e asigurat pe terminalele producatorului!</b>Daca Motorola si-a declarat de curand "dragostea" pentru Android si LG a afirmat cam acelasi lucru, dar cu jumatate de gura, iata ca Samsung nu se sfieste sa declare ca Windows Phone 7 va fi unul dintre principalele OS-uri pe care le va folosi pe...

Daca Motorola si-a declarat de curand "dragostea" pentru Android si LG a afirmat cam acelasi lucru, dar cu jumatate de gura, iata ca Samsung nu se sfieste sa declare ca Windows Phone 7va fi unul dintre principalele OS-uri pe care le va folosi pe telefoanele sale.

Evident, celalalte variante sunt Android, Bada OS si... poate si Symbian. Intelegerea dintre Microsoft si Samsung a devenit oficiala ieri, cand companiile au semnat un contract la Londra, prin care terminalele WP7 devin componente cheie ale portofoliului de smartphone-uri Samsung. De asemenea, in 2011, compania asiatica va lansa o serie de handseturi cu acest OS la bord, atat in Europa, cat si America si Asia.

Samsung beneficiaza de aportul tuturor aplicatiilor Microsoft, fie ca e vorba de XBOX Live, Office, Zune, Windows Live, Bing si altele. Nu a fost mentionat vreun nume de smartphone deocamdata, dar avand in vedere scaparile recente de pe web, nici nu credem ca mai e nevoie, cel putin pentru primele modele Samsung, care vor sosi in octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×