Palm Treo 755p lansat prin Verizon Wireless

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.483 ori
<b>Palm Treo 755p lansat prin Verizon Wireless</b>Verizon Wireless a anuntat ieri faptul ca smartphone-ul Palm Treo 755p este acum disponibil. Terminalul va fi in toate magazinele Verizon Wireless incepand cu data de 7 ianuarie. In comparatie cu predecesorul sau, Treo 700p, modelul Treo 755p are un...

Verizon Wireless a anuntat ieri faptul ca smartphone-ul Palm Treo 755p este acum disponibil. Terminalul va fi in toate magazinele Verizon Wireless incepand cu data de 7 ianuarie.

In comparatie cu predecesorul sau, Treo 700p, modelul Treo 755p are un design mai elegant, cu o antena interna si operabilitate mai buna. Smartphone-ul include un display color de tip touchscreen, care prin intermediul stylusului ofera acces rapid la aplicatiile incluse. Treo 755p ofera utilizatorului si o tastatura QWERTY de calitate, permitandu-i acestuia sa scrie mailuri rapid, sa  navigheze pe web si sa scrie SMS-uri. Lista de specificatii tehnice e completata de o camera de 1.3 megapixeli si suport pentru Microsoft Word, Excel, PowerPoint si documente PDF. Folosind acest terminal veti putea edita fisiere Word si Excel, vizualizand fisiere PowerPoint si Adobe PDF.

Ruland sistemul de operare Palm OS, Treo 755p ofera utilizatorilor profesionisti toate "uneltele" necesare pentru o munca de calitate. Noul Treo ofera si serviciul VersaMail 3.5.45, cu suport pentru Microsoft Exchange ActiveSync prin tehnologia Microsoft Direct Push. Aceasta pune la dispozitia clientului emailurile de care are nevoie plus update-uri de calendar de la birou sau acasa cu ajutorul unui PC care foloseste Outlook. Posesorii unui Treo 755p beneficiaza de reteaua de mare viteaza Verizon Wireless EV-DO, ideala pentru a primi sau trimite date. Evident, smartphone-ul joaca si rol de modem, profitand de vitezele cuprins intre 600 kbps si 1.4 mbps asigurate de retea.

Noul Treo soseste dotat cu 60MB de memorie interna, dar capacitatea de stocare poate fi crescuta cu ajutorul cardurilor de memorie miniSD, de pana la 4GB. Aplicatia Google Maps este inclusa din start pe terminal, utilizatorii avand sansa de a obtine adresa unui contant din agenda doar apasand pe butonul "maps".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×