Panasonic Eluga i4 sosește în India; telefon cu 2 GB RAM și display HD de 5 inch

577 ori
<b>Panasonic Eluga i4 sosește în India; telefon cu 2 GB RAM și display HD de 5 inch</b>Încă o săptămână, încă o lansare de smartphone Panasonic în India. Cam așa stau lucrurile pe această piață aglomerată unde cei de la Panasonic par a se simți ca acasă. Astăzi vine debutul lui Panasonic Eluga i4, un telefon de buget ce ne oferă la bord

Aminteam în articolul trecut asociat lui Eluga Ray 500, faptul că cei de la Panasonic lansează săptămânal câte un nou smartphone pe piața din India, lucru ce se întâmplă și astăzi. În această zi debutează oficial smartphone-ul de buget numit Panasonic Eluga i4, telefon ce nu arată deloc rău la nivel de design ținând cont de gama de preț din care face parte. Rulează Android Nougat și mai multe aflați în continuare.

Ei bine, pentru suma de numai 125 dolari se oferă un telefon echipat cu display HD de 5 inch + sticlă curbată 2.5D, cu procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.25 GHz și cu 2 GB RAM. Avem și 16 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră fronală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 8 megapixeli cu bliț quad-LED.

Panasonic Eluga i4 oferă și slot dual-SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, 4G LTE, A-GPS, Bluetooth 4.0 și la interiorul carcasei o baterie de 3000 mAh. Acest smartphone cântărește 150,7 grame, măsoară 8.3 mm în grosime și vine pe auriu, negru și albastru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×