ROM-ul oficial Windows 10 Mobile pentru Xiaomi Mi 4 cu LTE e acum disponibil spre download

927 ori
<b>ROM-ul oficial Windows 10 Mobile pentru Xiaomi Mi 4 cu LTE e acum disponibil spre download</b>Multe din companiile din China s-au ridicat pe spatele lui Android şi puţine sunt cele care au optat pentru platformă mobilă Microsoft. Xiaomi se număra printre aceste branduri, ei pregătind o versiune specială de model Mi 4 cu Windows 10 Mobile la...

Multe din companiile din China s-au ridicat pe spatele lui Android şi puţine sunt cele care au optat pentru platformă mobilă Microsoft. Xiaomi se număra printre aceste branduri, ei pregătind o versiune specială de model Mi 4 cu Windows 10 Mobile la bord. Azi aflăm că un ROM Windows 10 e pregătit pentru acest terminal şi e disponibil spre download.

E vorba despre o versiune stabilă şi fără buguri, disponibilă pentru arătosul smartphone al chinezilor. Trecerea inapoi la Android se poate face fără probleme şi foarte uşor. Pentru a trece la ROM-ul Windows 10 Mobile trebuie accesat forumul Xiaomi sau că utilizatorul să se înregistreze în programul Microsoft Insider, feedbackul fiind folosit pentru a îmbunătăţi Windows Mobile.

Joe Belfiore anunţă release-ul software mai jos şi ne este tot mai clar că după Apple şi Microsoft se apropie usor-usor de piaţă din China. Se pare că urmează ROM-uri Windows 10 Mobile şi pentru Xiaomi Mi Note şi Mi Note Pro. Nu putem decât să ne întrebăm dacă pe acelaşi drum o va apuca şi Xiaomi Mi 5, eventual fiind oferit cu Android Marshmallow sau Windows 10 Mobile, ca şi tableta Xiaomi Mi Pad 2.

O menţiune importantă aici: noul ROM pentru xiaomi Mi 4 funcţionează doar pe varianta cu LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×