Consorţiul Unicode Emoji propune noi emoji-uri cu "răhăţel trist" şi "faţă de om beat"

2.052 ori
<b>Consorţiul Unicode Emoji propune noi emoji-uri cu "răhăţel trist" şi "faţă de om beat"</b>Pentru că emoji-urile sau emoticoanele sau cum vreți să le spuneți, reprezintă o metodă foarte populară de socializare, astăzi vă prezentăm cele mai noi caractere de acest tip pe care consorțiul Unicode le propune. Este vorba despre emoji-uri

Din ciclul "ştiri de weekend, dar nici chiar aşa", azi aflăm că "răhăţelul trist" va fi vedetă pe iOS şi Android în curând. Consorţiul Unicode Emoji a lansat versiunea 10 de pachet de emoji-uri, care aduce câteva noutăţi printre faimoasele emoticoane.

E vorba despre zombii, un T-Rex şi un icon cu un sandwich. Avem şi propuneri pentru viitorul mare release de emoji-uri de anul viitor. Atunci vor sosi noi itemuri legate de matematică şi ştiinţe, dar şi unele mai trăznite, precum o "față de om beat" sau "un răhăţel trist". 67 de pictograme sunt programate să vină în 2018, iar autoritatea a declarat că unul dintre cele mai solicitate este cel cu faţa zâmbitoare, trompeta de petrecere şi coif de petrecere.

În plus, o față încruntată cu semne de întrebare în loc de ochi este şi ea o propunere populară. După cum se vede mai sus va sosi şi o față albastră cu ţurţuri, ceva ce nu o să mai vedem prea curând dacă tot continuă încălzirea globală. Se adăugă şi extra mâncare, animale ca lama sau hipopotamul, plus simbolul de ADN. Variantele finale de emoji vin în iunie 2018, via Unicode 11.0.

Personal sunt în continuare uimit că avem emoji cu degetul mijlociu... Şi ştiu că era şi un scandal legat de emoji-urile cu pistoale sau puşti în SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×