Panoul LCD al lui iPhone 6 pentru iluminare backlight este fotografiat

Autor:  | Publicat în:  Apple 913 ori
<b>Panoul LCD al lui iPhone 6 pentru iluminare backlight este fotografiat</b>iPhone 6 e deja un subiect de leak la ordinea zilei, cu fiecare zi nouă aducându-ne o nouă fotografie sau informație despre device. Azi vedem ceva nou, un panou LCD pentru iluminare backlight a handsetului. &nbsp; Imaginea a fost postata pe faimosul...

iPhone 6 e deja un subiect de leak la ordinea zilei, cu fiecare zi nouă aducându-ne o nouă fotografie sau informație despre device. Azi vedem ceva nou, un panou LCD pentru iluminare backlight a handsetului.

Imaginea a fost postata pe faimosul site francez nowhereelse.fr și observăm că acum conectorul a fost mutat către stânga față de cum îl știam inainte. Pinii de conectare la terminal par a fi diferiți, iar această fotografie ne oferă și o confirmare a diagonalei de 4.7 inch, dacă analizăm mărimea panoului versus mâna care îl ține. De vreme ce în ultimele zile au apărut zvonuri că la WWDC vom avea și hardware, nu doar software luna viitoare, poate că acest smartphone va sosi tot atunci.

Panoul LCD al lui iPhone 6 pentru iluminare backlight este fotografiat

Un motiv comercial să nu lansezi produse în iunie ar fi ca oamenii nu își vor sacrifica bani din fondul de concediu pentru a cumpăra un iPhone nou. Totuși, fiind vorba de iPhone, cred că unii vor spune pas la concediu pentru a avea cel mai mare iPhone de până acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×