Wind up Knight 2 Review (Sony Xperia Z2): un platformer multitask greu, dar foarte distractiv (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 798 ori
<b>Wind up Knight 2 Review (Sony Xperia Z2): un platformer multitask greu, dar foarte distractiv (Video)</b>Pe Sony Xperia Z2 nu am testat doar jocuri cu grafică hardcore ca Flashout 2, ci și un platformer foarte drăguț numit Wind Up Knight 2. Produs de către cei de la Robot Invader, acest titlu oferă gratuit primele câteva nivele, apoi trebuie să...

Pe Sony Xperia Z2 nu am testat doar jocuri cu grafică hardcore ca Flashout 2, ci și un platformer foarte drăguț numit Wind Up Knight 2. Produs de către cei de la Robot Invader, acest titlu oferă gratuit primele câteva nivele, apoi trebuie să plătiți cam 5 dolari pentru a juca restul până la 42 de nivele.

Veți controla un mic cavaler, o jucărie cu cheița care va sări printre obstacole și va lovi cu sabia diferite creaturi pe măsură ce se îndreaptă spre linia de finish. Nu, acesta nu este un endless runner, ci doar un platformer, unul în care trebuie să fiți capabili de multitasking. Ideea este să folosiți un buton virtual pentru salt, unul pentru a lovi cu sabia, unul pentru scut și unul pentru a vă rostogoli. Dacă vi se par prea multe acțiuni deodată, jocul nu e pentru voi.

Wind up Knight 2​

Vă avertizez, că Wind up Knight 2 e un joc destul de greu și că odată ce veți completa o misiune, o veți putea rejuca cu 3 obiective noi adăugate. Uneori trebuie să evitați să loviți inamicii, alteori să prindeți zâne și uneori să luați toate diamantele presărate în nivel. Grafică arată bine aici, jocul are o tematică medievală, cu cetăți, grifoni, cavaleri și săbii, iar acest titlu are și o secțiune online, care va permite să jucați în fiecare zi o provocare și să intrați în topul gamerilor.

încă o dată, jocul e greu și aveți nevoie de reflexe bune, deci nu plătiți 5 dolari dacă nu știți în ce vă băgați. Va trebui să aveți grijă și cu limită de timp, deoarece cavalerul nu poate funcționa dacă nu mai ia câte o cheiță din când în când. Nivelele sunt destul de lungi în acest joc, dar aveți și checkpointuri, iar pentru această experiență distractivă, îi acordăm lui Wind Up Knight 2 nota 9.4 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia Z2 prețuri actualizate:

Wind up Knight 2 Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×