Panoul spate a lui Huawei Ascend D3 apare Într-o nouă fotografie; lansarea programată pentru 4 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 651 ori
<b>Panoul spate a lui Huawei Ascend D3 apare Într-o nouă fotografie; lansarea programată pentru 4 septembrie</b>Văzut în luna mai într-o primă fotografie urmată mai apoi de o serie de alte imagini hands-on, astăzi panoul spate a lui Huawei Ascend D3 își face din nou apariția pe web. Din câte putem observa, acest capac spate este realizat în totalitate...

Văzut în luna mai într-o primă fotografie urmată mai apoi de o serie de alte imagini hands-on, astăzi panoul spate a lui Huawei Ascend D3 își face din nou apariția pe web. Din câte putem observa, acest capac spate este realizat în totalitate din metal, material premium întâlnit din ce în ce mai mult pe terminalele ajunse pe piață.

De asemenea, aflați că de curând, cei de la Huawei au trimis o serie de invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe 4 septembrie în Berlin. După cum știm, în prima săptămâna din luna septembrie, în Berlin se va desfășura show-ul IFA 2014 în cadrul căruia sunt așteptate o mulțime de noi terminale.

Panoul spate a lui Huawei Ascend D3 apare Într-o nouă fotografie; lansarea programată pentru 4 septembrie

Huawei Ascend D3 ar putea sosi cu un display de 6 inch, un procesor octa-core Kirin 920 de 1.8 GHz, 2 sau 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli și sistemul de operare Androdi 4.4 KitKat. Se așteaptă ca Ascend D3 să fie lansat atât într-o versiune cu display Quad HD, cât și într-o variantă cu panou Full HD.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×