Microsoft postează un nou teaser ce face referire la un tile dublu (2x2) ce va putea fi setat pe ecranul de start

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 744 ori
<b>Microsoft postează un nou teaser ce face referire la un tile dublu (2x2) ce va putea fi setat pe ecranul de start</b>Iată că pagina de Facebook a celor de la Nokia, pagină administrată acum de către Microsoft, este locul din care putem afla și noi informații despre funcțiile ce vor ajunge pe terminalele Nokia ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1....

Iată că pagina de Facebook a celor de la Nokia, pagină administrată acum de către Microsoft, este locul din care putem afla și noi informații despre funcțiile ce vor ajunge pe terminalele Nokia ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1.

Recent, prin intermediul celor de la WMpoweruser aflăm despre existența unei imagini teaser postată de către Nokia, imagine ce ne prezintă posibilitatea de setare a unui tile dublu (2x2) atât din punct de vedere al lățimii, cât și a înălțimii, funcție pe care o puteți vedea mai sus.

Cu toate acestea, mai multe detalii despre disponibiltatea unei astfel de funcții pe viitorul update GDR1 pentru platforma Windows Phone 8.1 nu există pentru moment. După cum am aflat acum câteva zile, update-ul GDR1 ce a sosit în China aduce doar 3 mărimi pentru tile-uri: mic, mediu și wide.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×