Panoul spate a lui iPhone 6 dezvăluit din nou Într-o serie de fotografii de Înaltă calitate

1.347 ori
<b>Panoul spate a lui iPhone 6 dezvăluit din nou Într-o serie de fotografii de Înaltă calitate</b>Iată că la doar o zi după ce Apple dezvăluia prin intermediul unei invitații faptul că noua generație iPhone urmează a fi lansată pe data de 9 septembrie, noi fotografii cu terminalul în cauză își fac apariția pe un site de origine chineză....

Iată că la doar o zi după ce Apple dezvăluia prin intermediul unei invitații faptul că noua generație iPhone urmează a fi lansată pe data de 9 septembrie, noi fotografii cu terminalul în cauză își fac apariția pe un site de origine chineză. Astfel, putem admira atât panoul spate al lui iPhone 6, cât și modul în care va arăta noul logo Apple realizat din aliaj metalic de această dată.

Din câte am aflat încă de luni bune, iPhone 6 va aduce la pachet un display de mari dimensiuni, mai precis o unitate de 4.7 inch. Datorită integrării unei astfel de componente, Apple a trebuit să facă unele modificări pentru ca procesul de utilizare cu o singură mână să se desfășoare în aceleași condiții ca și în cazul modelului actual.

Panoul spate a lui iPhone 6 dezvăluit din nou Într-o serie de fotografii de Înaltă calitate

Astfel, butonul de power/unlock a fost mutat de sus în partea laterală din dreapta chiar deasupra slotului pentru cartela SIM. Din câte putem vedea în imaginile de mai sus, terminalul adoptă culoarea argintie, urmând ca odată lansat pe piață acesta să fie disponibil și pe alte culori populare, cum ar fi auriu sau gri.

De asemenea, în comparație cu generația actuală iPhone, noul model pregătit de către Apple renunță la utilizarea a două grile pentru difuzorul audio, element ce a fost întâlnit la toate smartphone-urile de până acum. Vă veți achiziționa noul iPhone 6 odată ce va ajunge pe piață sau încă sunteți indeciși?

Panoul spate a lui iPhone 6 dezvăluit din nou Într-o serie de fotografii de Înaltă calitate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×