Panoul spate al lui Sony Xperia Z3 Își face apariția În noi fotografii hands-on

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.121 ori
<b>Panoul spate al lui Sony Xperia Z3 Își face apariția În noi fotografii hands-on</b>După ce anterior, Sony Xperia Z3 era văzut în imagini hands-on, acum câteva zile primind și certificare din partea agenției chineze TEENA, iată că astăzi noi fotografii cu terminalul în cauză își fac apariția pe web. De această dată, putem...

După ce anterior, Sony Xperia Z3 era văzut în imagini hands-on, acum câteva zile primind și certificare din partea agenției chineze TEENA, iată că astăzi noi fotografii cu terminalul în cauză își fac apariția pe web. De această dată, putem arunca o privire asupra panourilor spate ce vor fi integrate pe Xperia Z3.

Noile fotografii au fost postate de către userul @latter21 de pe platforma de socializare Weibo, acestea părând a fi realizate în cadrul unei fabrici. Din câte am aflat până în aceste momente, Xperia Z3 ar putea sosi cu un display Full HD/Quad HD de peste 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801/805 și 3 GB memorie RAM.
​

Sony Xperia Z3​

De asemenea, o componentă tipic Sony va fi și camera foto de 20 megapixeli care de această dată va beneficia de un nou senzor Exmor. Din câte se poate vedea, Xperia Z3 va sosi pe alb sau negru, lansarea sa fiind așteptată în cadrul IFA 2014 din Berlin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×