Următoarea generație de telefon Moto E sau Moto G ajunge pe web, pare a fi un terminal subțire

Autor:  | Publicat în:  Motorola 977 ori
<b>Următoarea generație de telefon Moto E sau Moto G ajunge pe web, pare a fi un terminal subțire</b>în ultima vreme s-a scris mai mult despre Moto X+1 decât despre orice alt terminal Motorola, inclusiv ceasul Moto 360, dar azi lucrurile se schimbă. Facem cunostiinta cu un device misterios, pe care îl puteți vedea mai jos și care ar putea fi o...

în ultima vreme s-a scris mai mult despre Moto X+1 decât despre orice alt terminal Motorola, inclusiv ceasul Moto 360, dar azi lucrurile se schimbă. Facem cunostiinta cu un device misterios, pe care îl puteți vedea mai jos și care ar putea fi o nouă generație de model Moto G sau Moto E.

Motorola pare a lucra la un nou val de terminale, astfel că în afară de Moto X+1, compania are în plan și un succesor pentru Moto E sau Moto G. Imaginile apărute pe web par a indica dezvoltarea unui handset destul de subțire și tot ce avem deocamdată este un panou spate al noului venit, plus alte fotografii cu marginile carcasei. Cu o săptămână în urma ajungea pe web încă o imagine cu ceea ce pare a fi un nou Moto G, plus câteva dotări hardware.

Motorola Moto G2

Acum aceste fotografii au apărut pe Weibo, iar capacul spate aparține unei noi generații de handset Motorola Moto G sau E, care ar urma să vină cu un display Full HD, un procesor ARM v7 quad core, GPU Adreno 305 și o cameră principală de 8 megapixeli. Terminalul ar urma să aibă două sloturi SIM și să ruleze Android 4.4 KitKat. Va fi oare lansarea lui Moto X+1 un prilej pentru că și alte modele să debuteze?

Următoarea generație de telefon Moto E sau Moto G ajunge pe web, pare a fi un terminal subțire

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×