Panoul spate destinat lui Xperia XZ1 apare în fotografii reale direct din fabrica unde este produs!

725 ori
<b>Panoul spate destinat lui Xperia XZ1 apare în fotografii reale direct din fabrica unde este produs!</b>Începem dimineața cu un leak interesant, unul prin care ne sunt prezentate fotografii cu panoul spate destinat lui Xperia XZ1, telefon ce va sosi oficial la IFA 2017. Vedem un panou metalic în cazul de față și decupaje pentru camera foto și

În acest an cei de la Sony sunt așteptați să aducă la IFA și noul flagship Xperia XZ1, un telefon al cărui panou spate apare astăzi în fotografii direct de pe linia de producție. La prima vedere pare că panoul este unul metalic și remarcăm decupajele pentru camera foto și telemetru laser, respectiv bliț LED. Nu avem idee cum arată partea din față, dar nu ar trebui să avem mari surprize știind că japonezilor nu le place să facă schimbări drastice la nivel de design.

Xperia XZ1

Este aproape identic lui Xperia XZs și vedem că nu este nici urmă de scanner de amprente pe spate, astfel că vom găsi acest modul plasat tot lateral. Zvonurile vorbesc despre specificații precum un display Full HD de 5.2 inch și un procesor Snapdragon 835 pe acest terminal, dotări cărora li se adaugă un chip de 4 GB RAM și o baterie de 3000 mAh.

Xperia XZ1

Camera foto din spate ar putea fi o unitate de 19 megapixeli cu aceeași "super-putere" a lui XZs, cea de captură video la un inedit frame-rate de 960fps. În perioada următoare ar trebui să vedem mai multe leak-uri, asta pentru că lansarea de la IFA 2017 se apropie cu pași repezi! 

Xperia XZ1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×