Mini conectorul lui iPhone 5 În noi imagini, vine cu 8 pini pe fiecare parte

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.421 ori
<b>Mini conectorul lui iPhone 5 În noi imagini, vine cu 8 pini pe fiecare parte</b>iPhone 5 e deja ca un serial care se difuzează la câteva zile, cu câte un episod de scurgere de informații în fiecare săptămână. După ce am văzut panoul frontal al telefonului, protecția sa, bateria sa, componente interne și chiar o unitate...

iPhone 5 e deja ca un serial care se difuzează la câteva zile, cu câte un episod de scurgere de informații în fiecare săptămână. După ce am văzut panoul frontal al telefonului, protecția sa, bateria sa, componente interne și chiar o unitate asamblată, astăzi aruncăm o privire în detaliu asupra conectorului.

Se zvonea în prealabil că Apple va trece de la un conector de 30 de pini la unul de 19, spre bucuria producătorilor de accesorii, care vor face profit, de vreme ce cradle-urile actuale nu vor fi compatibile. Evident, apăruseră și informații că vor exista adaptoare, dar mai avem până acolo. Cei de la Nowhereelse.fr au pus mâna pe aceste imagini și scăpări, care prezintă un conector mai puțin lat și mai slim decât cel actual și care se potrivește cu ce am văzut în scăpări precedente.

Conectorul e atât de mic încât face un full USB să pară mare, prin comparație. Fiecare latură are 8 pini de contact, se pare, față de cei 30 în total din ziua de azi. Rețineți că acesta nu va fi genul de conector care funcționează indiferent pe care parte e conectat, în sus sau în jos, conform celor care l-au văzut deja. Se pare că pinii de pe o latură și cei de pe partea opusă au rolul diferite, de aici și această importantă a modului în care conectăm cablul la telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×